Novo

Par koji je mogao sve: Aleksandra Prijović i Filip posle VELIKE SVAĐE jednostavno rekli KRAJ

U nastavku današnjeg članak dotaći ćemo se jednog dobro poznatog para , a reč je o Aleksandri Prijović i Filipu Živojinoviću . Naime , njima su mnogi predviđali da će jako kratko da opstanu zajedno , međutim , prevarili su se , te su oni i dalje u jako dobrim odnosima . Naime ,isto je se desilo i sa Bobom i Brenom ali i tada je se grešilo , te su i oni jako dugo i posle toliko godina u ljubavi zajedno..

Naime , da bi njihova ljubav potrajala , spojili su ugodno sa korisnim , pa kako saznajemo , Filipova produkcijska kuća je stala iza Aleksandrinih novih pesama : – Jako je bilo naporno zbog želje da sve ispadne najbolje. On više zamera meni nego ja njemu. Bitno mi je kako on misli jer ja njemu najviše verujem. Mi se generalno ne svađamo, ali ako se to desi to je zbog pesama i spotova – istakla je pevačica i potvrdila da rasprave sa mužem uglavnom rešava mirnim putem, te da su još na početku veze velikim svađama oboje rekli kraj.

Kako saznajemo AleksaNDRA je za nove pesme iskeširala kao za luksuzni stan u prestonici , te je reč o više od 150 hiljada evra za izradu , promociiju i marketing. Uprkos zlonamernicima čini se da će brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića dočekati poduži staž, a supružnici pod istim krovom duboku starost. Vađa mišljenja o njima možete da pišete u komentare.