Savjeti

Pametan TRIK za sve DOMAĆICE: Stavite LOVOROV list u mašinu za veš, efekat će vas očarati

U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva tema koja nikada neće izlapeti, jer ima veze sa domačinstvom, i segmentom sa kojim svaka žena ima problema. Kao što i sami možete da vidite radi se o pranju veša, i kako on zapravo miriše. Većina se žali da neki deterdženti ne peru kako treba, dok se druga grupa žena žali na omekšivače za koje se ne zna koji je u stvari gori.

Zato neke sipaju i previše omekšivača te dobijaju totalno suprotan efekat, a mi ćemo vam u nastavku današnjeg članka doneti par jako dobrih saveta, a sve što vam bude trebalo jesu neki didaci iz prirode koje svi imamo u svom domaćinstvu. Mi danas govorimo o lovorovom listu, koji se koristi u kuvanju i svaki pasulj u kojem ima malo lovora, dobije posebnu aromu i ukus. Pitate se kako lovorov list može da ima efekat na oprani veš?

Verovali ili ne, u veš kada ga perete ako ubacite par lovorovih listova, može pomoći vašoj odeći da zadrži prvobitnu boju ali i da vrati sjaj i boju odeći koja ju je već izgubila u prethodnim pranjima. Najbolji efekat je da uzmete 10 lovorovih listova stavite u lavor i tu dodate obojenu odeću i prokuhate bar 30 minuta. Ovaj trik itekako pomaže sa belom odećom. Također, i kuhinjaska sol može da ima itekako efekta na vaš veš a i on ima efekta kod bele odeće koja na sebi ima par mrlja.