Showbizz

PA ZAR I ON?! U domu Kristijana Golubovića MUK I TUGA – Bolestan sam… LOŠE SAM, BOJIM SE ONOG NAJGOREG…

Kristijan Golubović je definitivno neko ko uvek privlači medije, u bilo kojem smislu, a koliko jje samo magnet za publiku pokazuje i prošlogodišnja zadruga u kojoj je bio prva zvezda celog rijaliti programa. Njega je Željko Mitrović “platio” čak 350.000 evra da ostane do samog kraja, ali ipak nije izdržao, kada mu je ako se sećate Miljana Kulić opsovala mrtvu majku.

Tada je njenu glavu spaslo samo obezbeđenje.. a on je doživeo momentalnu diskvlaifikaciju. Spetljao se sa kristinom koja ima samo 23 godine, a sovju suprugu Ivanu je ostavio na cedilu koja je predala i papire za razvod braka. Sada mu ne dozvoljava da uđe u njegov rođeni stan, a on sprema i advokata jer želi pravo na svoj stan, a ona je i dalje jako povređena što ju je prevario sa starletom pred očima cele Srbije.

Međutim, pored svega toga i silnih problema, sada se oglasio preko svog Instagram profila, te je rekao da se nikako ne osećča dobro i da veruje da je zaradio korona virus. Napomenuo je da nije bio nikako disciplinovan, i da je umesto provodio vreme sa svojim bližnjima, on je stalno nakon završetka Zadrugee cirkulisao po celom Balkanu, Jednostavno se nije smirivao, a sada i ne zna gde je mogao da pokupi virus, jer jee bio u kontaktu sa najmanje 1.000 ossoba.

Također je napomenuo, da se tek sada izolovao, i ne želi ni Kristinu pored sebe, a pogotovo ne želi da ide kući i da dovede svoju ćerku u životnu opasnost. Koja su vaša mišljenja o Kristijan Goluboviću?