Showbizz

Pa kako ga stid nije? OŽENIO SE 34 GODINE MLAĐOM POSLE 2 BRAČNA KRAHA: Ružica je osvojila srce Željka BEBEKA…

U današnje vreme je postalo više nego normalna stvar da mlađe žene se udaju za starije muškarce, i to je svima više nego normalno. Svi su tu zadovoljni i sretni, ona dobija sigurnost kao i finansije i eventualnu penziju, dok njemu svakako godi to što je sa puno mlađom devojkom. U svetu šou biznisa to je i više nego normalna stvar, a mi se danas fokusiramo na domaću estradu gde imamo jako puno takvih brakova.

Željko bebek e jedan od njih, i svakako pevač sa jako bogatom karijerom u Bijelom dugmetu, koji je prodao na milione ploča u celoj karijeri, a kasnije je i u solo karijeri imao jako lepu karijeru. Međutim, u privatnom životu mu nikada nije išlo baš najbolje, jer ima dva propala braka iza sebe.

Međutim, kada je pomislio da on definitivno neće imati sreće u ljubavi, upoznao je Ružicu, koja je od njega mlađa čak 34 godine. Njih dvoje su u braku već 18 godina, a upoznali su se sasvim slučajno 2003 godine. Kako god da se okrene, bebek je imao život po sistemu toplo-hladno, tako da je uvek usspevao da ispliva na površinu.

Njih dvoje se razumeju u svakom mogućem trenutku, i definitivno su kao stvoreni jedno za drugo. Bebek je uvek mislio da je majka na prvom mestu, sve dok nije upoznao svoju Ružicu. Kada je njoj rekao da je voli, tek tada je shvatio smisao te reči.