Novo Vijesti

Pa crna Goco zar si na to spala?! RODIĆI PLATILI RENOVIRANJE VILE GOCE BOŽINOVSKE?! – Oglasila se i pevačica, EVO ŠTA JE REKLA! (FOTO)

Posljednjih dana je u fokusu javnosti i medija u Srbiji bila i proslava malog Željka Ražnatovića, Cecinog unuka koji je napunio godinu dana. Poznato je svima da je Cecin sin Veljko oženio Bogrdanu Rodić iz Titela čime je i njena porodica postala na neki način poznata u državi.

Bogdana ima i dvije sestre od kojih je jedna u vezi sa sinom druge poznate pjevačice, Goce Božinovske, Mirkom Šijanom. Bojana je u drugom stanju i treba da rodi dječaka a par se još uvijek nije vjenčao jer su željeli da naprave veliku svadbu ali im epidemiološke mjere zbog korona virusa to nisu dozvoljavale.

Njih dvoje žive u Gocinoj vili u Surčinu mada kruže priče da će i oni poput Veljka i Bogdane živjeti u kući u Titelu. Sada su se pojavile špekulacije da renoviranje Gocine vile koje se radi da bi Bojana i Mirko i njihova prinova mogli sve prilagoditi svojim potrebama finansiraju upravo Bojanini roditelji Bogdan i Danijela Rodić za koje se zna da su imućni.

O svemu se napokon oglasila i Goca koja je rekla da to nije tačno i da su Bojana i Mirko okrečili sprat i da kupuju namještaj koji njima odgovara a da Rodići nisu dali ni dinara niti trebaju da plaćaju renoviranje njene vile. Također je rekla da nije tačno da će njih dvoje živjeti u Titelu nego će stanovati sa njom na Surčinu. Dodala je i da narod ne treba da brine za njenog sina i snahu jer oni mogu da biraju gdje će da žive ili u Titelu ili u Surčinu i da je to samo njihova stvar.