Zanimljivosti

OVU SCENU IZ CRKVE PREGLEDALO JE 2,4 MILIONA LJUDI! Sveštenik krenuo da da blagoslov djevojčici, a o njenoj REAKCIJI svi pričaju!- SMIJEH DO SUZA (VIDEO)

Često se nađemo u situacijama kad odreagujemo tako da neki drugi to onda analizirajuni i tumače na se bi svojstven način. Pa će nekad reći da smo odreogovali prebučno ili prebrzo ili komično pa to onda dalje prepričavaju i tumače dalje.

Onda se takve scene I reakcije postavljaju na socijalne mreže pa se onda svi mogu, u komentarima, izjašnjavati i komentarisati i tumačiti postupke.

Ali kada su djeca u pitanju onda je to druga priča. Djeca su najveće bogatstvo i svaki roditelj će se složiti da se život promijeni totalno kada se rodi dijete, mijenja se život i oca i majke, mijenjaju se prioriteti i sve se podrežuje tome da su djeca zdrava sretna i sigurna.
Roditelji nikad više ne naprave fotografija, snimaka ili video zapisa nego kada su djeca u pitanju. Prvi koraci, prve riječi, nove haljinice, igračke i slično.

Naravno, česti su snimci i komičnih reakcija i situacija u kojima se nađu djeca pa roditelji to podijele na društvenim mrežama. Interesantno, na takve video zapise u kojima se pojavljuju djeca rijetko netko komentariše negativno. To je ta prirodna spontanost, nevinost djece koja plijeni sve. Upravo te njihove nevine i iskrene reakcije su one koje mame osmijehe na lice i koje ne izazivaju nikakve posljedice a ni blizu onakve kakve bi bile da se radi o odrasloj osobi. Djeca su posebna priča.

Evo jedne priče koja nam dolazi direktno iz crkve, sa krštenja jedne djevojčice. U toj važnoj, značajnoj ceremoniji u životu djeteta i njegovih roditelja uživaju i kumovi, prijatelji i rodbina. Naravno, to se treba i snimiti kako bi se postavilo viralno da i ostali vide taj svečani čin a i da imamo za budućnost takav snimak. E ova djevojčica je baš napravila hit i nasmijala milione ljudi.

Naime, kada je sveštenik podigao ruku iznad djevojčice, ona je to razumjela kao znak da treba da se pozdravi sa svećenikom na moderan način, pa je i sama podigla ruku te je dala svešteniku takozvanu ”peticu”. Ovaj njen gest je nasmijao sve u crkvi, a kada se pojavio na društvenim mrežama snimku je pregledalo skoro 3 miliona ljudi, pa eto možete i vi da se nasmijete ovoj situaciji.

Video pogledajte OVDJE