Showbizz

OVO SU SVI ČEKALI! Oglasila se Nika Tošić usred drame između Duška i Jelene i svi PLAČU zbog njene objave!

Cela srpska javnost je u poslednjih par dana što se tiče same estrade u znaku Jelene Karleuše i Duška Tošića koji su zajedničkim sngama uspeli da na prvi dan Božića kompletan balkan piše o njih dvoje. Verujemo da ste svi do sada čuli priču kako je došlo do žestoke svađe između njih dvoje kada ju je pred gostima Duško pljunuo pa onda udario špamarom. 

Jelena Karleuša je odmah reagovala te je pozvala policiju te je izjavila medijima da nju niko neće tući. Svedočila je i njena porodica koja se tu zatekla a njen brat Marko i Danijela su bili najgasniji u svemu. Međutim Duškova setsra Danijela navodi da je Duško uopšte nije udario nego da se jesu posvađali i malo naguravali. 

Sud u Beogradu je poverovao Karleuši te je odredio zabranu prilaza Duška Tošića svojoj supruzi koja još nije digla tužbu protiv njega. Spekuliše se već o razvodu braka a ko do toga dođe Duško će da poprilično finansijski “nastrada”. Naime dok je u braku sa njom on je samo od fudbala zaradio skoro 20 miliona evra, tako da je Jelena Karleuša poprilično finansijski osigurana. Deca su to najgore podnela koja su plakala jer su mislila da će policija da odvede njihovog tatu u zatvor. 

Nika Tošić se tako sada oglasila preko svog Instagram profilu kako crta srce u snegu u znak toga da veruje da će se njeni roditelji pomiriti i da će sve da bude kao i pre. Da li će tako da bude ili je opet u pitanju dizanje medijske prašine ostaje nam da vidimo…