Novo Zanimljivosti

OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Umotala STOPALA u aluminijumsku foliju, a ono što se DOGODILO za SAT vremena je oduševilo!

Kada je u pitanu aluminijska folija ona je jedinstven materijal, pa se liječenjem folijom praktikovalo čak i u Kini, folija se nanosila na biološke aktivne tačke odgovorne za rad oboljelih organa.

Tako ćemo vas mi danas naučiti da se riješie bolova u zglobovima pomoću obične folije za hranu. Ovo je možda najjeftiniji metod liječenja zglobova aluminijskom folijom, ali nema sumnje u njegovu efikasnost što je sigurno. Psihoterapeut Vilhelm Rejhu, je odlučio da donese detaljan opis metode kako se čovjek može da tretira sa folijom. Također, folija može da izliječi prehladi i išijas.

Kada se folija nanese na bolno mjesto ona održava biostruju u energetskim meridijanima iz kojeg oni potiču, a ovo pozitivno utiče i na oboljele organe povezane sa meridijanom i bol odmah nestaje. Liječenje sa aluminijskom folijom je jako lako, samo prekrijete bolno mjesto sa folijom, kao na primjer koji na nogama. To samo učvrstite sa nekim zavojem, a ono što je veoma važno jeste da se folija mora nanijeti tačno na bolno mjesto sjajnom stranom.

Veliki broj ljudi se žali na bol u zglobovima i to najviše kada se mijenja vrijeme, a sam pogled prema oblančnom nebu, zna da izazove veliku bol u kostima. Međutim, sada folija može da pomogne, a nakon sedam danas stavljanja folije dolazi do velikog olakšanja, zbog toga se mnogi oodušece kada saznaju sve o ovoj čudesnoj tehnici.