Vijesti

OVO niko nije naslutio! BEKUTA JE VUKLJALA MRKINE STVARI U CRNIM KESAMA IZ STANA, SADA SVE ISPLIVALO NA VIDELO: Evo šta je sa tim uradila…Završile su…

Iako je prošlo nešto više od 2 meseca od kako je preminuo proslavljeni srpski političar Milutin Mrkonjić Mrka, fama oko njegove smrti se još uvek ne smiruje. Naime, ovaj čovek je puno značio za samu Srbiju, jer je prvi zajedno sa Slobodanom MIloševićem, bio prvi koji je podigao Srbiju nakon samih sankcija. Zato je srpska politička scena itekako ostala uskraćena za jednog velikog i humanog čoveka.

Međutim, i njegov privatni život je također itekako bio jako zanimljiv srpskoj javnosti, jer je on bio itekako omiljen kod žena, a ono po čemu je bio i više nego poznat je to, da je zbog Ane Bekute napustio svoju suprugu sa kojom je bio u braku 23 godine, a sve se desilo 2012 godine. Što je najgore od svega, sa njom je ostao u bračnoj zajednici, a uporedo je živeo sa poznatom srpskom pevačicom. Na kraju smo mogli videti, kako je na sagrani bilo zapravo dve njegove žene koje su bile u crnini, i koje su zajedno plakale za voljenim čovekom.

Bekutu je kao što i sami znate sve toliko pogodilo, da se jednostavno povukla sa muzičke sce jer je celi decembar nije bilo na koncertima, ali ni u žiriju Zvezdi Granda. Njeni unuci Sanja i Branko su Bekuti, svakako najveća podrška. Oni su je i naterali da nakon 40 dana, jednostavno okrene list dalje, i da nastavi sa svojim životom.

Spakovala je sve njegove stvari u jednu crnu vreću i odlučila je da ih pokloni, ali je ipak jednu stvar ostavila za sebe, dsa je seća na nju. Sebi je ostavila Mrkinu omiljenu majicu.