Showbizz

OVO je žena Voje Brajovića, LJUDI MISLE DA MU JE ĆERKA! Pa kako te nije STID čoveče? (FOTO)

Kada se govori o kinematografiji koja je obilježila vrijeme i prostor bivše Jugoslavije onda se s pravom može reći da su bili brojni umjetnici koji bi potpuno opravdano I zasluženo mogli dobiti i Oskara.

Tadašnji glumci su sve vrhunski donosili publici i uživali veliku pažnju u svim ulogama koje su imali, temama I sadržajima. Brojna su imena koja će ostati upisana u anale kinematografije a svakako je među njima i Voja Brajović.

Voja Brajović je živio u Beogradu gdje je završio osnovnu i srednju školu, a nakon toga je upisao glumu na Akademiji .

Pored talenta koji je bio nesumnjiv, imao je markantan i upečatljiv fizički izgled, veoma prijatan za oko pa kada se prvi put pojavio u u hit seriji “Otpisani”, preko noći je postao popularan, a žene u bivšoj Jugoslaviji su izgubile glavu za njim. Nakon “Otpisanih “ imao je jako puno dobrih uloga u brojnim filmskim ostvarenjima , a jedna koja ga je takođe obilježila jeste uloga u još jednoj seriji “Bolji život”.

Osim filma i serija , velika ljubav Brajovićeva je svakako pozorište. Stalni je zaposlenik Pozorišta i uskoro će proslaviti 50 godina života i rada na “daskama koje život znače”

Jako dugo vremena, Voja je bio najpoželjniji neženja među poznatima, veoma dobro izgleda, popularan je bio a nije htio da se veže, sve dok nije upoznao 23 godine mlađu kolegicu, Milicu Mihajlović.

Vjenčali su se 2002.godine a u tom braku su dobili sina Relju koji danas ima 21 godinu, krenuo je očevim stopama – studira glumu. Možda dobijemo još jednu zvijezbu iz porodice Brajović.