Showbizz

OVO JE ŽENA u koju se Miloš kleo i OŽENIO JE – NJOJ SE ON GADIO! Iskoristila ga zbog NOVCA, pa mu zabila NOŽ u leđa! (FOTO)

Miloš Biković je definitivno čovek i glumac koji je u poslednjih par godina došao na prvo mesto po broju obaožavateljki, a gde god da se pojavi definitivno izaziva jako puno pažnje. Jednostavno je doživeo ekspanziju u profesionalnom smislu, te je postao jedan od vodećih glumaca u regiji, a koliko je postao cenjen u svetu pokazuje i beogradska promocija filma “južni vetar”, gde mu je u goste došao i veliki Džoni Dep.

On je čak posetio zajedno sa njim i predsednika Srbbije Alweksandra Vučića, te su zajedno pogledali i promociju filma, a Depu se itekako svidelo kao mladi Biković dobro glumi. Podsećamo, sve je krenulo sa Montevideo bog te video, kada je bio golobradi mladić, a za samo par godina postao je najcenjeniji ne samo srpski, nego i balkanski glumac.

Međutim, i pre saradnje sa Bjelogrlićem, Biković je glumio u par srpskih serija, a jedna od poznatijih je i “Sinđelići”, gde je doživeo u liku kojeg je glumio pravi emotivni krah. Ona je rađena po šablonu Seranovih, a Brankica Sebastijanović je u tom trenutku bila njegova partnerka u seriji, ali i u privatnom životu.

U toj seriji je Miloš siromašni dečko, koji za protivnika ima advokata Radmila, koji mu na kraju odnosi devojku i to samo zbog novaca, statusa i moći i ostaje slomljen i sam sve do kraja same serije.