Novo

OVO JE ŽENA U KOJU SE BIKOVIĆ KLEO I OŽENIO JE – NJOJ SE ON GADIO! Iskoristila ga zbog NOVCA, pa mu zabila NOŽ u leđa! (FOTO)

Danas pišemo u nastavku malo o domaćoj estradi to jest glumce sa novije generacije, a jedan od najboljih i najkvalitetnijih je svakako Miloš Biković. Miloš se danas probio i na rusko tržište, i ima jako veliku ulogu u evropskom filmu, a dobra poznanastva sa Džoni Depom sigurno bii mu pomogla odškrinuti i vrata Holivuda.

Mi pišemo danas o Brankici Sebastijanović koja se proslavila pre nekih pet godina kada je dobila jednu od glavnih uloga u seriji Sinđelići koja je rađena po uzoru na špansku seriju Seranovi. Nakon godinu dana kasniej lepa glumica je uporedno snimala seriju Samac u braku, u kojoj je bila Ljiljana dok je njen suprug Radmilo bio tadašnji dečko Miloš Biković.

U toj seriji je Radmilo tumačio ulogu imuććnog advokata koj je godinama zaljubeljen u Ljiljanu. tAKOĐER, on je bio i najpoželjniji neženja u Palanci u svom gradu, on je odbijao sve žene koje su pookušale da mu priđu er je bio previše zaljubljenm i lud za njom. U psolednjem trenutku je on pokazao svoje pravo lice i odbio je da se oženi sa Ljiljanom, a razlog je bio svima jasan. Ljiljana je bila mnogo besna i ljuta, da se iz inata i radi novčane koristi, pa se udala za Radmila iako nije bila zaljubljena u njega.

Oni su se ubrzo razišli, Radmilo je molio da ostane neko vreme dok ne smisli kako da to prođe bez skandale, a onda se ljubav jednostavno rodila i ona je ostala s njim do samog kraja. Na veliku žalost u stvarnom životu, Miloš i Branskica su raskinuli i svako je krneuo svojim putem života.