Uncategorized

OVO JE UBIJENI DEČAK (2), KOG SU BAKA I DJED ISPEKLI U RERNI: Ništa bolesnije se nije dugo desilo!

Baka (48) i djed (54) dvogodišnjeg dječaka uhićeni su u Rusiji nakon što su optuženi za ubistvo sirotog mališana.

Kad su se djetetovi roditelji Maria (20) i Dmitry Shcherbakovy (25) vratili kući po sina Dima iza kuće njegovih djedova i baka, pronašli su ugljenisane ostatke dječaka kako leže u snijegu. Prema policiji, baka i djed zadavili su malog Dimu i “bacili ga u peć i spalili njegove ostatke”. Lokalni mediji izvijestili su da su baka i djed u to vrijeme bili “u alkoholiziranom stanju” i nisu se mogli nositi s Diminim plačem. Stravična tragedija odigrala se u Kemerovu na jugozapadu Sibira, prenosi The Mirror.

“Pronašli su odjeću dječaka u kući, ali ne i njega ”, rekao je ruski istražni odbor u izjavi. “Pored kuće, roditelji su pronašli tijelo svog sina u snijegu i pozvali istražitelje i policiju. “Forenzička analiza utvrdit će tačan razlog smrti dječačića.”

Nije jasno jesu li dječak djedovi i bake s očeve ili majčine strane počinili zločin. Ali, baka djeteta s druge strane porodice objavila je na društvenim mrežama: “Jadni naš dječače, kako te ne nismo mogli spasiti?”, Prenosi Mirror.

Prošle godine djed Aleksandar Dranenko (54) zadržan je u ruskoj regiji Omsk nakon što je njegov unuk izgorio na smrt nakon što je bačen u vruću peć. Djed je u to vrijeme također navodno bio u alkoholiziranom stanju i tvrdio je da je mislio da je dijete Sotona.

Šta vi mislite o svemu ovome i kako komentarišete ovo što su uradili baka i djed ovog sirotog dječačića?