Novo

OVO JE SUPRUGA ANE BRNABIĆ S KOJOM IMA I SINA: Svi opčinjeni njenom lepotom, UGLEDNA DAMA IZ SENKE! (FOTO)

I danas za vas imamo jednu zanimljivu temu , a koja se tiče naše političke scene , koja ume da ima zanimljive ličnosti za komentarisanje. Naime , jedna od poznatijih koja je deo iste je Ana Brnabić , koja je poznata po svom stilu , te bi ju bilo jakko teško zamisliti bez formalne odeće i odela. Naime , ona je jednom prilikom na jednom događaju u Beogradu prisustvovala sa svojom emotivnom partnerkom Milicom Đurđić , te je svakako tada privukla pažnju javostu. Dakle , ova premijerka ne govori često o svom privatnom životu koji vodi , ali ni sinu kojeg zajedno sa Milicom odgaja.

„Ne stižem dovoljno vremena da provodim sa svojom partnerkom, sa svojim sinom, majkom, bratom. Retko stignem da se kvalitetno vidim i sa prijateljima i to mi sve mnogo nedostaje. Zato sam beskrajno zahvalna svojoj porodici što imaju mnogo razumevanja za posao kojim se bavim“ ispričala je jednom prilikom premijerka. Naime , ona i njena mlađa izabranica su dugi niz godina zajedno , a vest da očekuju bebu je se pojavila samo nekoliko sedmica pre nego je se Milica porodila.

Dakle , Milica je odradila vantelesnu oplonju , a onda se zbog drugog stanja neko vreme nije pojavljivala sa Anom u medijim , iako je to ranije jako često činila. Kako szanajemo Milica je radila na Kliničkom centru u Srbiji , tačnije centru za raadiologiju i magnetnu rezonancu. Njihova veza je zapoečta 2011 godine , a za nju su tada znali svi prijatelji i porodica. Svakako su za njihovu vezu tada saznali brojni mediji , te izveštavali o toj top vesti. Zakon o istopolnim partnerstvima u Srbiji još uvijek nije donet, te Ana i Milica nisu zvanično u braku.