Novo

OVO JE PRAVI UZROK SMRTI DINA DVORNIKA (44) Posle 14 godina konačno REŠENA MISTERIJA!

Pre 14 godina je javnost ostala šokirana sa vesti o smrti Dina Dvornika, koji je poznat kao kralj fanka splitski muzičar ostao je upamćen po hitovima koji su omiljeni i danas. On je u 44 godini preminuo, a celu Hrvatsku je šokirala vest jer se sve dogodilo kao grob iz vedra neba ali najgore je bilo njegovoj porodoci supruzi Danijeli i ćerki Eli.

 

Odmah su počele priče kako je Dino navodno umro od predoziranja ali Danijela je tvrdila kako se Dino godinama nije drogirao. To su i potvrdili nalazi obdukcije koji su pokazali da je preminuo u snu od mešavine tableta koje je uzimao: Umro je od miksa tih tableta, koje je uzimao nekoliko dana pre svoje smrti. Uzimao je tablete za spavanje, smirenje, protiv bolova, antidepresive, a povremeno i metadonsku terapiju. Prema rečima lekara, njegovo telo je bilo u izuzetno dobroj kondiciji i svi organi su mu bili zdravi. Hemijski sastav tih tableta prouzrokovao je komplikacije disajnih puteva i on je umro u snu. Nešto slično se dogodilo i Hitu Ledžeru, australijskom glumcu, koji je takođe uzeo preveliku količinu tableta za smirenje” ispričala je Danijela još tada.

Dvornik je uvek bio psihički labilan, a imao je problem sa depresijom i bio je sklon zavisnostima. a također je žudeo za pažnjom a kada su javnost i kolege počeli da ga zabarovaljaju psihički je potonuo. “Moj sin umro je tužan, nesrećan i depresivan – kazala je njegova majka Dijana nakon Dinove smrti. Tvrdila je da su kolege Dina ignorisale poslednjih deset godina života, ne želeći da sarađuju sa njim” piše Prva. Ali, kao najveći i pravi razlog Dinovog duševnog bola je bila smrt njegovoj oca Borisa Dvornika, koji je preminuo samo šest meseci ranije. Borisova smrt slomila je Dina. Ostatak čitajte ovde.