Trenutno se u Hrvatskoj odvijaju predizborne igre i igrice, što mnogi očekuju, svi se pitaju ko će biti nova glava u glavnoj fotelji Hrvatske.

Jako puno osoba se prijavila za to mjesto, za koje će svi reći da apsolutno nema pojma šta bi tamo radili. Mnogi su se kandidati prijavili, neki su se usredotočili na to zašto trebaju biti novi predsjednik ili predsjednica, a neki su predlagali konkretna rješenja za najveće probleme zemlje.

Ava Karabatić se ne uklapa ni u jedno od njih i pogledajte ispod kako izgleda njena predizborna kampanja.

Naime, Ava Karabatić se prijavila jer želi pobijediti Kolindu Grabar Kitarović da bi bila najljepša i najbolja predsjednica koju je Hrvatska ikad imala. Nakon što je nedavno izgubila dio svoje popularnosti dolaskom novih zvijezda Zadruge i parova, ovaj je potez uvelike ponovno zadobio njezinu pažnju medijima koje je željna vidjeti u svakom mogućem pogledu.

Kako kaže, vjeruje da je Kolindino vrijeme prošlo i da je vrijeme da krenu neki novi vjetrovi, i da je ona prava osoba za čelo države. Kako kaže, možda nema adekvatnu fakultetsku diplomu iz politologije, ali ima životno znanje, tako da je to, kaže, najvažnije za tu poziciju. Također se puno razumije u sport i politiku te je vrlo sposobna i vješta u predsjedništvu.

Njezin glavni slogan mnoge je zbunio da ako pogledamo njezinu historiju, to bi moglo biti vrlo dvosmisleno. Njezin slogan je „Udovoljit ću vam svima“, referirajući na trenutnu situaciju između Srbije i Hrvatske, te na to kako ona ima rješenje i nastoji popraviti te odnose.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..