Tu jako važnu životnu odluku, bolje reći cjeloviti proces transformacije, podržala je njegova dugogodišnja supruga.

Iako su njih dvoje još uvijek u braku, to još uvijek izgleda više kao obično cimerstvo, nego kao ljubav. Razlog zašto još nije izvršio potpunu promjenu spola je taj što još uvijek dolazi iz vjerske porodice kojoj je zbog toga potrebno jako puno vremena da prihvati sve šta se sada događa.

“Nikada prije nisam javno govorio o svojim emocijama, jer je s ocem bilo to potpuno nemoguće, takvim kakav je bio. Imao je tri sina i želio je samo tri sina, nikada nije htio imati kćer.“ Fulvio je zaključio, tj. Fulvia. Nakon što se oženio Marisom, njegovom sadašnjom suprugom, počeo je relativno brzo u tajnosti nositi njezinu odjeću.

“Otkad znam za sebe, osjećao sam se zarobljen u svom tijelu. Uvijek bih se skrivao u garaži našeg porodičnog doma i tamo navlačio ženske gaćice i šminku. Tada mi nije bilo dopušteno pokazati tu stranu nikome jer sam se bojao reakcija drugih.“

Kako bi pokušao prikriti svoju žensku stranu, ovaj 40-godišnjak danas je pokušao dokazati svoju muškost kupnjom pištolja, zanimanjem za auto-sport, ispijanjem alkohola i igranjem nogometa, iako je mrzio svaku sekundu toga.

Zbog svega toga živi od plaće svoje žene, ali još uvijek planira učiniti više operacije jer nije zadovoljan.

“Još uvijek nisam zadovoljan, jer ovo nije savršenstvo, ovo može biti još savršenije. Nikad neću stati. Barem ne dok ne dosegnem uzvišenost i savršenstvo. Ali smatram se fatalnom ženom jer svi padnu kad me vide, to mi je i više nego dovoljno.“ zaključio je.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo