Svi znate ko je Ana Brnabić. Iako je pomalo iznenađujuće kada je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dao mandat da upravlja srbijanskom vladom, danas se još može smatrati da ovaj Vučićev potez nije bio toliko loš, iako je daleko od genijalnog.

A znate li uopće kako je izgledao premijer Srbije u mladosti? Vjerovatno ćete se i sami iznenaditi kad pogledate fotografiju ispod.

Svi imamo svoje fotografije iz mlađih dana i iz školskih dana, tako da se Ana Brnabić ne razlikuje od ostalih. Ali postoje one fotografije za koje nismo sigurni da bi ih pokazali bilo kome, čak i onima koji su nam najbliži. Ovo su fotografije na kojima smo najsmješniji, ili u nekim čudnim izdanjima, na koje nismo posebno ponosni, ali s vremenom ih ipak dijelimo s drugima

Međutim, prava rijetkost je fotografija premijera Srbije iz njegovih mlađih dana, pa je svaka od njih pronađena i objavljena sjajna stvar, i tako smo došli, tj. pronašli jednu fotografiju Ane Brnabić iz njenih mlađih dana.

Ova fotografija snimljena je devedesetih godina prošlog vijeka, a objavljena je na Twitteru prošle godine.

Inače, premijerka Brnabić završila je Petu gimnaziju u Beogradu, a nakon srednje škole upisala je poslovnu administraciju u Americi, tačnije u Michiganu, dok je magistrirala u Engleskoj.

Svojevremeno je premijerka Brnabić izjavila da je tokom školovanja naučila da se ne treba sramiti raditi bilo koji posao, pa je, kao studentica, znala da dijeli letke, a radila je i u studentskoj knjižnici na izdavanju knjiga. Njezin omiljeni bend je Depeche Mode i voli glazbu osamdesetih.

Preporučujemo
Loading..