Novo Zanimljivosti

OVO JE FENOMEN U LOZNICI! Jovanka razbila jaje da spremi doručak, ali nije mogla da veruje šta se našlo u TIGANJU! DESILO SE VELIKO ČUDO!

 

Za danas vam donosimo jedna članak koji pokazuje koliko je zapravo priroda jaka, i koliko mi od nje zavisimo. Ova priča koju vam danas donosimo se desila u Srbiji, gdje je jedna žena po imenu Jovanka Vukosavljević Grujučić, koja cijeli svoj život živi u Loznici.

Kako smo saznali Jovanka ima kokošinjac i svaki dan ima domaća jaja sa kojima hrani cijelu svoju porodicu, ali ono što se desilo danas njoj je sve ostavilo bez teksta. Jovanka je naišla na jedno jaje koje je bilo malo veće u odnosu na ostala jaja, i odmah je pomislila da se radi o jajetu sa 2 žumanca, koja je do sada nalazila više puta.

Međutim, kada je Jovanka razbila jaja u tavu, tamo je našla žumance i još jedno jaje, što je svakako prvi put da joj se desilo nešto ovako u životu, tako da je ona ovo morala odmah da slika i da snimi, jer je više nego čudna situacija. “Kada sam vidjela kakvo je zapravo jaje, bila sam ubijeđena da se radi o blizancu jajetu, ali kada sam ga razbila u tavu unutra je bilo još jedno jaje.”

Ali, kada se sve to sabere i oduzme, sve je izgledalo kao kinder jaje, sa malim iznenađenjem unutra. Više od 20 godina se Jovanka bavi ovim poslom, i nalazila je jaja sa zelenom ljuskom, ali nikada nije doživjela nešto ovako. Odmah je jaje izvadila i sačuvala za uspemenu, i da ljdima u stvari pokaže koliko je priroda zapravo moćna. Da li vi vjerujete u ovo? Pišite nam u komentar,.