Showbizz

OVO JE BRENINA SESTRA! Nećete verovati gde živi, DOK SE FAHRETA RAZMEĆE EVO NA ŠTA ONA LIČI! Žena samo sebe gleda, TUGA! (FOTO)

Na našim prostorima nema nikoga ko nije čuo za Lepu Brenu, ko nije slušao ili pjevušio njene pjesme.

Za Brenu se može slobodno reći da je svojevrsni kulturološki fenomenom našeg regiona ,vole je u svim bivšim državama stare domovine ali i šire, u susjednim zemljama i u dijaspori gdje je takođe punila dvorane i stadione.

Lepa Brena je ,u stvari Fahreta Jahić,lijepa djevojka rošena u Tuzki ali je sa porodicom živjela u Brčkom ,Bosna i Hercegovina . Svoju pjevačku karijeru započela je kao mlada djevojka, zajedno sa Sašom Popovićem osnivaju grupu Slatki greh i sigurno ni oni nisu tada slutili kakv će to biti uspjeh za sve njih. Redali su se hitovi za hitom i karijera je cvjetala a ni na privatnom polju nije bilo loše.

Brena je započela život sa tada popularnim i poznatim teniserom Slobodanom Bobom Živojinovićem i danas su u braku. Imaju dva sina koji su već svoji ljudi, a tu je još jedan sin koji je iz Bobinog prvog braka. Ali cijela porodica se dobro slaže, sada je tu i snaha Aleksandru Prijović pa je porodica sretna i voljena.

Mnogi će reći da Brenin brat i sestra nisu imali toliko sreće kao ona,sestra sa kojoj je Brena jako bliska,živi u Kanadi i bavi se sasvim običnim poslom i živi sasvim običnim životom. Njena sestra Faketa radi u Kanadi u jednom domu za starije osobe, na čišćenju i dezinfekciji, i nijednoj to ne smeta,ponosne su jedna na drugu.

Inače, sestre dosta liče jedna na drugu, imaju i blisku vezu ali ih je ova pandemija poremetila pa se nisu vidjele godinu dana.