Novo

OVO JE BLAM GODINE! VODITELJKA ZADRUGE POSTALA HIT NA MREŽAMA: Tviteraši je RAZAPELI zbog izjave – “BRUKA I SRAMOTA!”

Ovaj dan ćemo da započnemo sa novostima koje nam dolaze iz rijaliti svijeta, pa ćemo u nastavku da se bavimo jednom od voditeljica rijalitija Zadruga, a riječ je o Ivani Šopić. Naime, ona je prvenstveno bila učesnica pomenutog rijalitija, gdje se istakla pa je gledaocima privukla pažnju na sebe, ali isto tako privukla je pažnju i čelnicima Pink televizije, koji su joj ponudili da vodi Zadrugu sa ostalim njenim kolegama, na što je ona naravno pristala.

Mnogo hvale njen rad i sve ono što smo do sada imali priliku da vidimo od nje, a u nastavku ćemo da pišemo o jednoj situaciji koja se desila, a zbog koje je ona postala predmet ismijavanja na društvenim mrežama. Naime, Ivana se nakon kratkog odmora vratila na male ekrane, pa sada imamo priliku da je gledamo u emisiji “Narod pita”, a nakon poslednje emisije ona se našla na meti osuda i kritika, i to sve zbog njene reakcije, tačnije što nikada nije čula za Sigmunda Frojda.

Jedan gledalac se uključio uživo u emisiju, a imao je pitanje za Milicu Veselinović koja je bila jedna od gošći, a koji je imao pitanje koje je glasilo, da li je ona čula za Sigmunda Frojda, dok je Ivana ponovila njegove riječi koje nije dobro čula, pa je govorila “zasigurna trojka”. Nakon toga u studiju se čuo smijeh, dok je ovaj video snimak na društvenim mrežama za vrlo kratko vrijeme postao viralan, a korisnici su je ismijavali, i izražavali čuđenje. Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca podijelio je ovaj video, uz koji je napisao: “Šta je u ljudskom mozgu”, kao i Ana Nikolić, koja je napisala: “Bog i batina”.