Home Zanimljivosti Ovih 5 stvari odmah trebate baciti u smeće, zbog njih vas prati...

Ovih 5 stvari odmah trebate baciti u smeće, zbog njih vas prati nesreća gdje god se okrenete: Život će vam se preokrenuti preko noći kad ih izbacite

1295
0

Ako ste možda odlučili, ili planirate da promijenite enterijer u vašoj kući ili stanu u skorije vrijeme, u nastavku možete u ovom članku pročitati listu stvari koje trebate izbjegavati.

Prema Feng Shui – slavnoj kineskoj filozofiji interijera, odabrat ćete najprikladniju boju za vaša ulazna vrata ovisno o tome na kojoj strani svijeta se nalaze. Ako se vrata ne nalaze na sjevernoj strani, stručnjaci za feng shui vjeruju da crna boja u ovom slučaju privlači nesreću.

Također, ako imate biljke koje su oštre i tupe u vašem domu, morate ih se odmah riješiti, jer se vjeruje da su pravi magnet za loše srce. Stoga se ne preporučuje uzgoj biljaka koje imaju trnje, poput kaktusa. Zatim dolazimo do ogledala koje ne biste smjeli postaviti ispred kreveta. Postoji uvjerenje da privlači nepovoljne utjecaje na krevet u spavaćoj sobi. Ti utjecaji se kasnije odražavaju na brak ili odnos, tako da i taj dio morate promijeniti u kući.

I morate obratiti pozornost na kalendar. On ne mora biti na pogrešnom mjestu, a onaj ko ga postavi na vrata podsjeća nas da je naš život prolazan i zbog toga dužina i kvaliteta života domaćina ima negativan utjecaj.

Još jedna stvar koju biste trebali riješiti u vašem domu je svakako slika brodoloma. Dakle, ako imate dojam da vas loša sreća drži pod kontrolom i da je ne možete izbjeći, onda je vrijeme da bacite sliku brodoloma. Brodolomesimbolizira katastrofu, tako da energija i ponašanje slika s ovim motivom ima negativan utjecaj.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..