Showbizz

OVE POZNATE LIČNOSTI SU PRETJERALE SA PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Ali čekajte da vidite SLIKU BROJ 4, ŠTA JE OVO?!

Veliki broj ljudi je u nekom period svog života osjetio potpuno nezadovoljstvo svojim izgledom, naročito u pubertetu pa bi onda želio promijeniti ovo ili ono. Plastične operacije više nisu postale samo medicinski tretman nego i estetski pa se tome podvrgavaju mnogi, istina više žene nego muškarci ali ni oni nisu rijetki.

To je naročito popularno u svijetu poznatih, pjevača, glumaca ili starleta koje pak, ponekad gube i mjeru u svim tim promjenama koje rade na sebi. A promjene su na cijelom tijelu, ne samo na nosu,usnama ili obrazima nego i na zadnjici, na struku i najčešće na grudima.

Evo nekih primjera:

1. Kim Kardašijan

Kim Kardešijan je veoma poznata starleta, u suštini počela je kao veoma lijepa djevojka da se pojavljuje u javnosti a onda su počele sve te plastične operacije i dotjerivanja a ona je to sve vrijedno fotografisala i objavljivala. Na taj način je dobila veliki broj pratilaca koji su bili upućeni u svaki njen novi poduhvat, a to joj je donosilo popularnost ali i zaradu. A doradila je i uradila jako puno na svom tijelu.

2. Kortni Koks

Kada kažemo Kortni Koks onda se odmah sjetimo serije Prijatelji u kojoj je glumila Moniku, ona se nikako nije mogla pomiriti sa činjenicom da stari pa je stalno nešto poboljšavala na sebi tako da sad lice izgleda tako da ne može pomjeriti ni dio svoga lica, od zatezanja.

3. Skot Tompson

Prepoznatljiv po svojim pjegama na licu, zajedno sa Raselom Pitersom i Danijelom Toš, zabavljao je gledaoce na svoj specifičan način. Ali, nije dugo bio aktuelan, povukao se iz javnosti, radio niz operacija pa je čak i svoje pjege uklonio, a napumpao se i steroidima. Ne liči više na sebe.

4. Džoslin Vildenstajn

Alek Vildenstajn je bio opsjednut velikim mačkama, a njegova supruga, kako bi mu udovoljila, odlučila je pretvoriti se u veliku mačku. Džoslin Vildenstajn nije imala mjere, radila je jednu operaciju za drugom ali to nije pomoglo-ipak su se razveli na kraju, a muž ju je prevario sa mladom ruskom manekenkom.

Ostatak teksta OVDJE