Uncategorized

OVDJE SVI GRIJEŠE: Ni slučajno ne kupujte novčanik ove boje jer privlači SIROMAŠTVO!

Prema feng shuiju, novčanik je dom vašeg novca i svega što je s njim povezano.

Načela feng shuija govore da bogatstvo ne voli nebrigu i ne voli zanemarivanje, a mi vam u današnjem tekstu donosimo par savjeta kakav vaš novčanik treba biti kako bi privukao bogatstvo i novac.

Očistite nered iz novčanika

Novčanik obavezno mora uvijek biti uredan i čist. Novčanik iz kojeg se redovno izbacuju sve nepotrebne stvari stvorit će prostor za protok pozitivne energije. Sve one ogromne fiskalne račune ne biste trebali držati u novčaniku, kao ni kreditne kartice, jer oni simboliziraju dug ili novac koji je već uveliko potrošen, prazan novčanik simbol je siromaštva i poželjno je uvijek imati barem nekoliko novčanica u novčaniku. Ne čuvajte isto tako omotnice, nevaljane posjetnice ili istekle članske kartice.

Organizirajte novčanik

Neka svaka kartica koju imate bude na svom mjestu, novčići neka budu uredno ostavljeni. Feng Shui principi nalažu da stanje u novčaniku vrlo snažno utiče na energetsku povezanost novca i vas.

Odaberite pravu boju

Budući da svaka boja u feng shuiju ima svoje značenje i predstavlja različite elemente, najpopularnije boje novčanika su crna, crvena, smeđa, tamnoplava i zelena.

Ne kupujte korištene novčanike

Preporučuje se da ne kupujete ranije korištene novčanike jer oni zadržavaju energiju prethodnog vlasnika, bila ona dobra ili loša.

Ne ostavljajte novčanik nigdje

Novčanik vam ne bi smio nikada biti na podu, a pogotovo ga ne biste smjeli ostavljati na pločicama u toaletu. Uvijek morate da imate jedno specijalno mjesto za njegovo spremanje i ostavljanje tamo svaki put kad se vratite kući.