Novo

OVAKO KARLEUŠA ODRŽAVA LINIJU! Jednu stvar jede uz svaki OBROK – ovo je njen TRODNEVNI JELOVNIK!

Ovaj dan započinjemo sa jednom jako zanimljivom temom, koja će se definitivno dopasti svim našim ženskim čitateljkama. Problem prekomerne težine je itekako veliki problem u današnjem društvu, a zimski period je itekako podoban da se dobije koja kila viška i to u toku novogodišnjih i božičnih praznika. Tada se definitivno ne pazi šta i kako se jede, a onda pred sezonu ljeta svi se hvatamo za glavu kako da skinemo višak kilograma.

Tada većina pribjegava nekim rigoroznim dijetama koje nađu na internetu, kojih danas ima na pretek, ali nisu sve one toliko sigurne i učinkovite. Mi u nastavku pišemo o jednoj od naših najpoznatijih pjevačica, Jeleni Karleuši, za koju je poznato da je ona iz svoje ishrane u potpunosti izbacila meso, i znamo da se ona mnogo bori i zalaže za prava životinja. Pjevačica je poznata po tome što uvijek pazi na svoj izgled, pa je tako jednom prilikom ona rekla da je bila na storgim dijetama, kada je imala 75 kilograma, ali je rekla i to kako se njena ishrana ne bazira na zdravim namirnicama.

Njena ishrana zasnovana je na obrocima bez mesa, sa namirnicama koje imaju minimum životinjskih proteina u obliku jajeta ali i mliječnih proizvoda. Jelena jede velike količine voća ali i povrća. U nastavku mi vam donosimo kako to izgledaju obroci naše slavne pjevačice…Ostatak teksta pročitajte ovde.