Novo

Ovako je to kad maznete jednog od Đokovića: Život Saške Veselinov se pretvorio u bajku, pogledajte kako su proslavili godišnjicu (FOTO)

Ponovo nam je jedna od tema koja je aktuelna porodice poznatih , a poznato je da one ponajviše privlače pažnju na sebe . Naime , mladi svakako vode burnije živote , pa su samim tim oni više isopraćeni nego je to slučaj sa onim starijim članovima. Upravo tako je i brat polznatog tenisera Novaka Đokovića , Đorđe Đoković dospeo u javnost , a sve jer je dosta zanimljiv za javnost , a kao namlađi član. Dakle , on je u meidjima od početka godine kada je obelodanio vezu sa Saškom Veselinović , te od tada njih dvoje intrigiraju ajvnsost.

Zasigurno se može reći da njih dvoje sada imaju razlog za slavlje , a to je da su proslavili prvu godišnjicu veze i to uz romantičnu večeru na Hrvatskom primorju. Tada smo imali priliku da saznamo kako to Saška tepa svom emotivnom aprtneru , a ona je napisala uz objavu : – Najlepših godinu dana provedenih sa tobom, Đongice – napisala je Saška dok su čestitke pristizale sa svih strana. Nakon toga je podelila i fotografiju gde je Đorđe obasipa poljubcima . Kako smo uspeli da saznamo , njih dvoje su zajednički život otpočeli nakon sedam meseci veze , a Saška je nedavno i otkrila da joj se odma Đorđe nije dopao , kao i da odma ije pala na njegov šarm.

– Nisam zaljubljive prirode, ljubav na prvi pogled mi se ne dešava jer mi kod partnera nije bitan samo izgled. Tek kada smo počeli da se upoznajemo, osetila sam onu dečju emociju kada se zaljubite, pa postanete stidljivi. Išlo je do te mere da Đole nije bio siguran da li osećam isto što i on, jer nisam davala baš nikakve znakove”, rekla je Saška i dodala da se ona i Đole odlično slažu.