Zanimljivosti

OVAJ SNIMAK ZGROZIO SVE: Pije vodu iz čučavca, a kad čujete razlog, želudac će vam se okrenuti (VIDEO)

Mi ljudi, smo svi različiti, po osobinama, sklonostima i navikama.

Naravno, za neke ljude i njihove karakteristike kažemo da su van svake pameti, da su ovakvi ili onakvi. A kada nešto vidimo ili čujemo naravno da prokomentarišemo. Video koji je kružio mrežama je izazvao više nego zgražavanje. A da nije uvijek sve onako kako se vidi nego da treba pogledati širu priču i ono što se krije u pozadini kazuje i ova priča.

Higijena je veoma bitna kako u domu, tako i na radnom mjestu, prodavnici, bolnicama, random mjestu, hotelima…

Svakome je bitno da, kada se nađe u hotelskoj sobi, posteljina bude čista, ravne površine čiste i bez tragova ranijih gostiju, a naročito da je kupatilo oprano i uredno.

Kad se sve počisti  i uredi obično kažemo “Može se jesti s poda”
U jednom hotelu, radnica na održavanju čistoće je pristupila jednom sasvim neobičnom načinu da pokaže koliko je dobra u svom poslu.
Nakon što je sve pokistila i oprala, kao dokaz da je toalet toliko čist odlučila se napiti vode iz čučavca, snimak je postavila na društvene mreže.

I dok je kod većine ljudi izazvala gađenje, prezir i nevjericu kod svojih poslodavaca je naišla na pohvale. Naime, oni su bili dirnuti tolikom požtrvovanošću. Zato su je pohvalili, rekli da je odličan radnik i da bi svako trebao biti posvećen svom poslu i pokazati ljubav prema onome što radi a da svi gosti njihovog hotela tako mogu biti sigurni da je sve čisto. Pitamo se – trebali baš tako i na taj način to pokazivati I tako daleko ići?

Video sa ovom situacijom pogledajte OVDJE