Zdravlje

OVAJ NARODNI LIJEK JE ZAČUDIO I LJEKARE: Jako je EFIKASAN, stavite OVO u pupak i BOLOVI NESTAJU!

Ponekad su neki narodni lijekovi u nekim slučajevima daleko učinkovitiji od lijekova savremene medicine, pa je i ovaj današnji postupak vrlo jednostavan i ne zahtijeva nikakve posebne pripreme ili napore, a na zdravlje utiče na najbolji mogući način.

Ono što trebate je pronaći komadić obične vate, namočiti je u 50% -tni alkohol i zatim je staviti u pupak. Možda vam ovo zvuči malo čudno, ali ova metoda stvarno pomaže kad imate upalu mišića, zatim prehladu ili gripu, a oni koji su isprobali ovu bizarnu metodu kune se da je mnogo učinkovitija od uzimanja tableta protiv bolova i prehlade.

Kad se ponovo prehladite ili razbolite, dovoljno je to učiniti vatom namočenom u alkohol i lagano je ocijediti i staviti u pupak. Pazite da vam vata ne ispadne s pupka flasterom ili stavite krpu ili najlonsku vrećicu preko pupka. Ova metoda je vrlo dobra i za djevojčice i za žene koje imaju problema s jakim bolovima tokom menstruacije Ali, ukoliko imate problema s menstrualnom boli, sve što trebate je leći i lagano pritisnuti vatu rukama.

Vjerovali ili ne, ova jednostavna metoda vrlo je efikasna, a najbolje je što nećete morati uopšte uzimati toliko lijekova, koji koliko god liječili neke druge bolesti, opet ipak nanose veliku štetu na drugoj strani, a opet je ova metoda puno jeftinija jer lijekovi ipak koštaju malo više, a u kući uvijek ima alkohola.