Zdravlje

OVAJ napitak prži kilograme, SVE žene na plaži će biti ljubomorne na vaše TELO! Potrebni su vam SAMO ovi sastojci…

Konačno, došlo je vrijeme da svi negdje odemo na neko kupanje i definitivno uhvatimo malo vitamina D koji je vrlo zdrav, naročito u doba koronavirusa jer liječnici tvrde da je vrlo dobar i neophodan za naš imunitet. Ali, doba izolacije i zatvora u kući svakoga od nas učinilo je malo debljima, pa smo se našli u vrlo velikom problemu u pogledu našeg izgleda i težine.

Muškarci će to već nekako preboljeti, ali žene s druge strane ne mogu izdržati ni gram viška kilograma, a područje oko njihovog trbuha ih bukvalno ubija, što se tokom godina, sviđalo nam se to ili ne, jednostavno nagomilava i čini nas debljim i težim ljudima. Kako u što kraćem vremenskom intervalu popraviti liniju što je moguće bolje? Žene su nemilosrdne u vezi s tim pitanjem i bijesno kupuju s interneta sve moguće preparate i čitaju o dijetama koje im padnu na ruke.

Ali, rijetko je da ijedna dijeta bude zdrava, a postoje osobito one koje mogu narušiti vaše zdravlje na svaki mogući način. Kako se ne biste zamarali, danas vam donosimo jednu super zdravu ekstra mega dobru kombinaciju, kojom ćete sigurno biti zadovoljni, nećete gladovati, a svi će rezultati biti vidljivi na vašem tijelu. 

Evo što vam treba od sastojaka:

  • 1 smrznuta banana, 
  • 1 šaka đumbira nasjeckanog na sitne komade, 
  • pola šolje špinata, 
  • kašika drobljenog leda, 
  • šolja smrznutih borovnica i 
  • jedna kašika metvice. 

Pomiješajte sve sastojke i pijte jednu kašiku ovog napitka svako jutro na prazan želudac. Borovnice i banane poboljšavaju vašu probavu, metvica je puna antioksidansa i pojačat će okus ovog napitka. Nakon 10 dana uklonit ćete sve masne naslage.