Zanimljivosti

Ovaj dio u kupatilo nikad ne ribate, A NEVIĐENO JE PRLJAV: Pogledajte video i naučite kako da vam sve prelepo miriše!

Danas u ovom članku donosimo jednu jako zanimljivu temu koja će najviše da obraduje domaćice. Kako da očistite temeljno kupatilo, uljučujući i WC šolju. Za čistoću i prijatan miris kupatila zaslužan je isključivo higijena koja mora biti maksimalna u ovom dijelu stana.

To je prostorija u kojoj se obavlja toliko potreba važnih za zdravlje da je neophodno održavati sanitarije u bezprijekornom stanju. Vjerujemo da zbog toga redovno ribate umivaonik, kadu i WC šolju, ali mnogima promakne jedan detalj zbog kojeg se toalet prlja i više nego što je uobičajeno. Radi se o takozvanom kazančetu za isprianje WC-a, ako ga otovrite, vidjet ćete i zašto. Mnogo se kamenca skuplja, prašina koje uspijeva da prodre do njega, kao i čestice materijala od kojjih je načinen stvaraju se naslage prljavštinu koja se sliva u šolju.

Sada je to otkrila jedna tik tokerka Liza Džejkobs koja je pokazala kako da ga očistite, a mi vam dajemo i super savjet za lijep miris cijelog vašeg kupatila. Potrebno je zatvorite ventil i da ispraznite kazanče, pa ga četkom i uz malo sode bikarbone oribajte iznutra. Ova žena u čistu vod stavlja i tabletu za izbjeljivanje koja postepeno otpušta hemikalije i tako čisti šolju.

Ali, drugi su je upozorili da postoji mogućnost da izbjeljivač loše može da djeluje na gumu koja drži kazanče. Tako da i vi buditeoprezni ako koristite ovaj trik, ali svakako možete da osvježite miris ako kapnete samo kap izbljeljivača ili omkešivač u vodu. Pokušajte i vi sa ovim trikom pa nam javite rezultate? 

@imagineitdone

Did you have any idea you had to do this?? #cleaninghacks #howto #fyp #tutorial #tips #foryou #cleaningtip #LittleBitFancy

♬ Classical Music – Classical Music