Novo Zanimljivosti

OVA 3 ZNAKA OČEKUJU SREĆA, BOGATSTVO I LJUBAV DO 10. OKTOBRA 2021. GODINE: Da li ste vi taj sretnik?

Onda kada spomenemo retrogradnu fazu bilo koje planete, odmah nas ovaj pojam asocira na izaove, nevolje, greške i kašnjenja, ali retrogradni Saturn djeluje malo drugačije.

Njegova uloga je da sprovodi u djela Zakon karmer.

Ovaj aspekt donosi karmičke kazne ili nagrade, u odnosu na pozitivna i negativna djela iz prošlosti i iako će za neke naplata karmer od desetog oktobra biti izazovna, nekima će donijeti dugo očekivane plodove truda i nagradu za dobra djela.

Evo koja tri znaka očekuju dobra karma, sreća, ljubav i pokloni neba za vrijeme retrogradnog Saturna, od 23. maja do desetog oktobra.

Ovan
Vas očekuje pozitivan preokret na polju porodice, i sav vaš trud da se riješe neki stari konflikti donosi nagrade u vidu bolje komunikacije kao i pomirenja. U finansijskom smislu može doći i do povećanja bogastva i rješavanje starih dugova, dok je u ljubavi zapisan dobar put. Mnoge Ovnove očekuje lijep početak na romantičnom planu, a promjene navika vam donose dobro zdravlje.

Blizanci
Pred vama je jedan miran i stabilan period od par mjeseci. U prijateljskim i porodičnim odnosima vas očekuje rješenje mnogih situacija i konačno vidite ko zaslužuje da bude dio vašeg života. Na ljubavnom planu vam zvijezde donose nagrade, a parovi koji su prošli kroz mnoge teškoće, sada će imati harmoničan period sa pojačanom bliskosti i osjećajem strasti. Stabilna situacija sa nvem i dobra organizacija finansija vam donosi mnogo mogućnosti da uložite u svoj posao.

Ribe
Vi ćete posebno uživati u Saturnovoj energiji, jer vas podstiče da više mislite na sebe. U toku ovog perioda možete riješiti neke odnose iz prošlosti, a moguće je da će se pojaviti i stari prijatelji ili partneri i donijeti osvježenje u vaš život. Usvajanje dobrih navika kao što je vježbanje vam donosi bolje zdravlje i veće samopouzdanje.