Novo

Otkriveno šta je Gudelj POKLONIO Anastasiji: Zbog ovog poklona, CECI SU POŠLE SUZE NA OČI! Pa ovo je…

U poslednje vrijeme domaći mediji mnogo pišu o novoj ljubavnoj vezi mlade Anastasije Ražnatović, koja je sada u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Iako su mnogi mislili da će pjevačici trebati malo više vremena da preboli staru ljubav i vezu koja je trajala oko pet godina, ona je ipak nakon samo dva mjeseca upoznala Gudelju preko zajedničkih prijatelja, i oni su se odmah skontali te su započeli svoju ljubavnu vezu.

Nemanja je u Srbiju stigao prije nekoliko dana, i to lijepim povodom, a radi se o tome da je Anastasija jučer proslavljala svoj rođendan, koji svakako nije mogao da prođe bez njenog dragog. To je inače bio i povod da se Nemanja upozna sa Cecom i Veljkom, ali i sa ostatkom porodice, jer ranije to nije mogao da učini zbog brojnih obaveza koje ima prema klubu u Španiji u kojem igra. Mi vam u nastavku donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a radi se o tome da je Ceca izjavila kako su joj suze na oči krenule i to sve zbog poklona koji je ona dobila od svog budućeg zeta, a sada znamo i o čemu se zapravo radi.

Na društvenoj mreži Instagram, na jednom profilu pojavila se slika koju je Gudelja poklonio Anastasiji, a radi se o portretu sa njenim pokojnim ocem Željkom Ražnatovićem Arkanom. Sama Ceca je na ovo rekla sljedeće: “Nemanja je napravio jedan gest sinoć, izazvao mi je suze na oči, emotivna reakcija, ali o tome neću da pričam. Uvek sam poštovala džentlmene i imala sam sreću da budem udata za džentlmena i imam u okruženju džentlmene.” Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.