Vijesti

OTKRIVENO- OVO JE BIO ZNAK DA SE MATEJU NEŠTO DESILO- Svake večeri je svojoj djevojci slao istu poruku, A ONDA… (FOTO)

I ove nedelje top tema u svim medijima, pre svega srpskim i hrvatskim je potraga za tragično nestalim spkićaninom Matej Peerišem. Podsećamo, on je nestao sada već davnog 30 decembra prošle godie, kada je iz čistog mira ustao izašao napolje u majici kratkih rukava, i otrčao u nepoznatom pravcu. Njegov trk je trajao punih 9 minuta, a na karjau je sišao sa šetališta i zaputio se u Savu.

Njegov otac Nenad Periš je definitivno pri kraju nerava, jer jednostavno više nema snage da se sa svima bori, a kako je izjavio za hrvatske medije, na stotinu puta je pregledao sporni snimak. Na kraju je ipak zaključio, da je njegov sin očajnički želeo da negde stigne, jer je u tih 9 minuta čak 3 puta zaustavljao taksiste. Međutim, na snimku se vidi samo jedan taksi, koji ga nije primio jer je imao zakazanu vožnju.

Sanja njegova devojka, tek se pre par dana oglasila u hrvatsskim medijima, jer je do sada bila van svega, i nije htela da se meša u policijsku istragu. Kako je izjavila, tu noć je bila noćna smena, čuli su se poslednji puta oko pola 10, a kasnije joj se ugasio mobilni uređaj. Tek kada je napunila mobitel oko pola noći, shvatila je da joj je Matej pisao, ali ona nije imala baterije da mu odgovori. Tek kada je došla ujutro kući, shvatila je da joj se Matej nije javio kada je stigao iz grada, što do sada nikada nije radio. Tek kada mu je poslala poruku da li je sve u redu? Shvatila je da je izvan mreže, pozvala ga je , a on je bio nedostupan. Kada je nazvala njegove drugare, shvatila je da je Matej nestao, iste te noći.