Novo

OTKRILA TAJNU SKRIVANU PUNE 24 GODINE: Evo kako je OGROMAN HIT “Beograd” koji je napisao Merlin, završio kod Cece!

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jedne od najpopularnijih pevačica u celoj regiji , a reč je o Svetlani Ceci Ražnatović , koja je neko ko je sposoban da napuni čakl i najveće stadione i dvorane , te neko za čiji se danas koncert traži akrta više.

Naime , iza sebe ima dugogogdišnju uspešnu karijeru , kao i veliki broj hitova ,a čak i njeni najstariji hitovi se i dalje itekako slušaju. Jedna od pesama koja je stekla veliku popularnost jeste pesma Beograd , a koju je napisao popularni pevač Dino Merlin , a ona je pre nekoliko godina , u jednom intervju otkrila kako je došlo do saradnje. Naime , tada je Ceci postavljeno pitanje : Da li je tačno da je pesma Beograd bila namenjena tvojoj kolegici Vesni Zmijanac ? Na šta je ona odgovorila sledeće :

– To zaista ne znam. Za mene je Dino Merlin namenski uradio pesmu „Zaboravi“ i kad mi je odsvirao tu numeru, rekao je da ima jednu prelepu pesmu koja je rađena za duet. Ali pošto je tad bio sukob na Balkanu i on tog momenta nije mogao da peva o Beogradu, kazao mi je da samo ja imam tu specifičnu emociju i poklonio mi je tu pesmu.Ja sam prebacila pesmu koja je trebalo da bude duetska u solo izvođenje. To je cela istina. I pesmu „Žarila sam žar“ takođe je napisao Merlin. Imam tri njegove pesme. Tada je ona irpičala da je Dino za nju napisao čak tri pesme , a da je poslednja nosila naziv Žarila sam žar. Osstak teksta možete da pročitate ovde.