Zanimljivosti

OTKRILA JEZIV DETALJ NA SLICI STAROJ 17 GODINA: Pogledajte IZA NJE, vidovnjakinja joj REKLA NEŠTO STRAŠNO! (FOTO)

Da li volite mistiku i misteriozne, teško objašnjive stvari? Sigurni smo da na ovim prostorima ima dosta mnogo ljudi koje vole takve, spuki stvari, da obožavaju trilere i horor filmove.

Isto tako vjerujemo i da ste svi do sada mnogo puta u svom životu čuli prile o “utvarama”, koje su se u gluho doba noći prikazivale. U nekim starim vremenima, prije 10, 15 ili 20 godina nije bilo uopšte ove moderne tehnologije, pa se takve stvari nisu ni mogle snimiti.

Ali, priče ovakvih događaja prelazile su sa generacije na generaciju, pa tako da te priče slušamo i danas. Naročito je to nezgodno slušati u večernjim satima, kada je bukvalno atmosfera kao stvorena za to. U današnjem tekstu vam donosimo priču o izvjesnoj Anastasiji Peret koja danas ima 212 godinu, a koja je jednog dana odlučila da prelista svoje stare slike iz djetinjstva.

Na jednoj slici je sasvim slučajno primjetila obrise jedne djevojčice za koju se uopšte ne sjeća da je tog dana bila tu kada je slika nastala. Ova slika inače djeluje jako neobično, obzirom da ukoliko pogledati samo malo bolje ovu sliku, iza Anastasije koja je na slici imala 4 godine, vidi se sasvim jasno tijele još jedne male djevojčice koja sasvim uredno stoji iza njenih leđa.

Naravno, Anastasija je ovu sliku sada okačila i na svoj fejsbuk, te je slika za veoma kratko vrijeme postala viralana. Mnogi su mediji čak i sami podijelili i objavili tu istu sliku. Čak je kontaktirala i jednu gataru koja joj je prije nekoliko mjeseci objasnila da je prati duh jedne djevojčice. Sada se, kada je vidjela sliku, uvjerila u to i sada zna da je taj duh sa njom već čitavih 17 godina. Zaista, veoma ružnda i nezgodna situacija. Šta vi mislite o svemu ovome i kakvo je vaše mišljenje po pitanju mistike i natprirodnih stvari?