Novo

OTKAZAN KONCERT TROPIKO BENDA ZBOG TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE! Dva člana poginula… TUGA DO NEBA!

Kako ste i sami mogli da zaključite vijest koju vam u nastavku donosimo povezana je sa crnom hronikom, koja ni jedan dan jednostavno ne može da nas zaobiće, jer svuda se dešavaju saobraćajne nesreće, ubistva, samoubistva i sve ostalo povezano sa crnom hronikom. Dakle, ove vijesti povezane su sa našom javnom scenom, i sa jednom od najpoznatijih grupa na našim prostorima, a riječ je o Tropiko bendu.

Naime, oni su imali zakazani koncert koji su morali da otkažu zbog teške saobraćajne nesreće koja se desila na putu Požega-Užice. U toj saobraćajnoj nesreći stradala su dvijica muškaraca, a tri osobe zadobile su teške povrede. Nesreća se desila jučer oko 13 sati, i to u mjestu Rasna na putu Požega – Užice kad se kombi u kom su se nalazili zakucao u kamion.

Tako su dvije osobe koje su se nalazile u kombiju nastradale, i poznato je i to da je još jedna osoba koja je sa njima bila u istom tom vozilu povrijeđena. Prema za sada još uvijek nepotvrđenim informacijama kombijem koji je učestvovao u udesu putovao je jedan muzički sastav iz Gornjeg Milanovca. U objavi na Fejsbuk stranici “Užice- oglasna tabla”, pisalo je sljedeće: “Večerašnji nastup u Čajetini je odložen zbog saobraćane nesreće koja se dogodila članovima produkcije koja je bila zadužena za realizaciju događaja. Iskreno saučešće porodicama nastradalih”.