Novo Showbizz

Otac Maje Marinković bio je LIČNI TAKSISTA Ksenije Pajčin: Ispričao i šta mu je pevačica uradila na moru

Otac, sada već bivše zadrugarke Maje Marinković, Radomir Marinković koji je svima poznatiji kao Taki, otkrio je još neke veoma zanimljive detalje o svom i Majinom životu, za koje javnost nije znala do sada.

Dakle, on je ranijekao obezbjeđenje radio, ali i kao taksista dok je u jednom noćnom klubu upoznao i pokojnu pjevačicu, poznatu Kseniju Pajčin.

– Jeste tačno je. Ja sam Kseniju Pajčin poznavao pijre nego što je iko čuo u gradu za nju, a bila je divna djevojka, i dan- danas žalim za njom, zbog toga što joj se desilo. Upoznao sam je u diskoteci “XL”. Puna energije, obožavao sam je. Stalno smo izlazili i družili smo se, mnogo me je voljela. Ja sam tad taksirao i svuda sam je vozio, ona tada još nije vozila automobil i bila je strašno galantna. Živjela je 200 na sat – rekao je Taki za Kurir.

On je ispričao jednu anegdotu s njom, a koja se desila na ljetovanju u Budvi.

– Jedne godine smo se vidjeli sasvim slučajno i na moru u Budvi, bila je tad tamo s nekim dečkom. Kad me je vidjela, zaletela se ka meni i počela da me grli i ljubi ko luda – dodao je Marinković.

Na kraju ju je uporedio sa svojom kćerkom Majom.

-Ksendža je bila ista kao moja ćerka Maja, isti karakter, ponašanje sve isto. Ma, kopija preslikana. Stalno je kupovala neke čokoladice mojoj Maji, govorila je da joj ponesem. Rekla joj je da će jednog dana biti velika zvijezda, i to se trenutno i dešava – zaključio je Taki za pomenuti medij.