Novo

Otac i majka nisu ni znali da je trudna: Porodila se devojčica (11), svi u šoku kada su sanzali KO je otac deteta: KUD IDE OVAJ SVET?

11. godišnja djevojčica koja je mjesecima krila od roditelja da je trudna, porodila se u Velikoj Britaniji nakon čega je postala najmlađa mama u modernoj historiji ovog ostrva.

Neimenovana djevojčica je porodila u 30. sedmici i osjeća se dobro, a i beba isto. Centar za socijalni rad je uključen u ovaj nesvakidašnji slučaj.

Ova djevojčica je mjesecima govorila roditeljima da ulazi u pubertet i da je zbog toga sve gojaznija, tako krijući najvažniju informaciju u njenom životu.

Izvor koji poznaje djevojčicinu porodicu je kazao da je ovo bio ogorman šok za sve, a posebno podatak ko je mogući otac djeteta.

– To je bio veliki šok, sada je ona okružena stručnom pomoći. Glavno je da su i ona i beba dobro. Postoje pitanja oko toga zašto roditelji to nisu znali i ovo je vrlo zabrinjavajuće. Prema nekim informacijama otac djeteta je jedan 15-godišnji momak iz kraja koji je ‘na mjestu’, tačnije nije problematičan – rekao je izvor Sana, dodajući da djevojčica još nije “otvorila sve karte” u ovom slučaju.

Ni otac ni majka nisu željali da daju izjave. Nakon što se njihova kćerka porodila, velikom brzinom napustili su porodilište, gledajući da niti jednog momenta ne dožive bliski susret sa novinarima.

U mjestu gdje se desio ovaj slučaj vlada muk. Komšije i prijatelji djevojčice i njene porodice su iznenađeni zbog toga što ona nije bila od one problematične djece i nije djelovala da bi ovakvo nešto moglo da joj se desi.

– Roditelji su fini i pošteni ljudi koji su cijelog života potpuno posvećeni svojoj porodici. Vaspitali su je kako treba, dobro je to dijete. Sumnja se na jednog momka iz kraja, a ni on nije problematičan.