Novo Vijesti

Otac i majka mučki ubili sina jer nije hteo da se ŽENI, a kada su uhapšeni policiji su priznali još UŽASNIJI zločin, SVI U NEVERICI, zar postoje ovakvi monstrumi! (foto)

Slučaj koji je zabilježen u Teheranu je mnoge šokirao a radi se o bračnom paru Akbar i Iran Koramdin koji su svom rođenom sinu odsjekkli glavu jer je odbijao da se oženi. Nakon što im je rekao da ne planira ženidbu a ni djecu ovi ljudi koji su imali jako konzervativna i tradicionalna načela koja u ovoj državi važe od davnina su riejšili da svog sina kazne i to na najgori mogući način.

Babak Koramdin je bio momak koji je radio u Velikoj Britaniji kao snimatelj a onda se vratio u svoju domovinu. Godinu dana kasnije njegova odrubljena glava je pronađena u jednom kontejneru u blizini porodične kuće a komšije koje su je pronašle su užasnute pozvale policiju. Službenici su priveli njegove roditelje na ispitivanje a oni su odmah bez imalo savjesti priznali zločin.

https://twitter.com/hashtag/ISIS?src=hashtag_click

U razgovoru koji su vodili su rekli da su prije tri godine ubili i svoju kćerku i zeta zbog porodične osvete. Ova ubistva su bila otkrivena ali nisu bila riješena jer niko nije sumnjao na ove ljude. Oni su i u ovom slučaju kao razlog ubistva naveli da su i njihova kćerka i njen muž imali pogrešna moralna načela zbog kojih su ih kaznili smrću.

Ono što je njagore ova dva monstruma se nikada nisu pokajali za svoje zločine a Iran je rekla da ne osjeća grižu savjesti i da se ni u jednom momentu nije pokajala a da je sve u stvari i bila njena inicijativa a da se njen muž složio sa njenom odlukom i planom. Ono što je najgore od svega, oni bi mogli bit osuđeni na samo po deset godina zatvora jer zakon u Iranu dozvoljava blage kazne za roditelje koji usmrte svoje dijete.