Zanimljivosti

“Ostao sam sa PETORO dece nakon smrti žene”: Onda je našao KUTIJU koju je krila i saznao JEZIVU istinu

Danas je dovoljno da se otvori bilo koja društvena mreža i da se tamo nađe na hiljade ispovesti od kojih se neke i izmišljene i nisu tačne, ali imao i one priče koje podele i neke svetske produukcije, i onda vidimo kako život može samo da bude nemilosrdan. Međutim, kada jednom dotaknete dno, kad tad ćete krenuti prema gore, jer posle dna nemate gde dalje i možete samo da isplivate na površinu.

Tako vam mi danas donosimo priču iz Amerike, tačnije iz savezne države Kanzas, gde su kesi i Džoi Mildred bili toliko zaljubljeni, te su mislili da njihovu večnu ljubav ništa ne može da pokvari. Međutim, nisu računali na sudbinu, koja ponekad zna da bude jako nemilosrdna i kruta prema ljudima. Oni su već imali dvoje dece Kloi koja je imala 6, i Tenli koja je imala 2 godine, a onda su 2015 godine saznali da će dobiti i trojke pa njihovoj sreći definitivno nije bilo kraja.

Džoi je jako brzo nakon toga završila u bolnici jer su shvatili da ima ugrušak krvi u plućima, a 29 januara 2016 godine se porodila, te je na svet donela dva dečaka i jednu devojčicu. Brzo joj je bilo bolje, puštena je na kućno lečenje, a onda ju je nakon par dana oštar bol u grudima alarmirao da nešto nije u redu. Testovi su pokazali da nema više ugrušaka u krvi, ali da je njeno srce pod velikim pritiskom.

Međutim, prošla su samo 2 dana kada je njegova supruga preminula, jer je terapija koju je pila pomešana sa njenim hormonima je dovela do srčanog udara. On je danas ostao sam sa 5 dece.