Novo

Ostao sam sa PETORO dece nakon smrti supruge: Onda je našao KUTIJU koju je krila i saznao JEZIVU istinu

U nastavku dnašnjeg članak donosimo vam jednu ispovest , koju je jedna muškarac odlučio da podeli javno , a koja je se desila nakon smrti njegove supruge . Naime , u današnjem vremenu u kojem živimo jako je teško biti samohrani roditelj , jer neko treba tu decu da izdržava , još kada ste muškarac onda je to još teže. Naime , u današnjem vremenu svakako je mnogo majki koje se snalaze i same sa detetom , ali pitanje je da li bi to mogle da su u ppitanjju petorke.

Dnašnja priča nam je upravo vezana za to , a radi se o Kasiju i Džoi , koji su se zaljubili čim su se upoznali , te su zamišljali celi život koji je bio pred njima. 2015gte godine su saznali da ona nosi trojke , te će to sa njihovih prethodnih dvoje biti petero dece o kojima treba da se brinu. Međutim , tužno je jer je se sve ubrzo promenilo. Naime , na insistiranje Džoia uputila je se u bolnicu , te su lekari otkrili da ima ugrušak u plućima , a 29tog januara na svet je donla dva dečaka i devojčic. Naime , ubrzo je puštena kući , te joj je bilo bolje , ali je nako dva dana osetila oštar bol u grudima koji ju je probudio.

Naime , analize su pokazale da više ugrušak ne psotoji , ali da je sada njeno srce pod pritiskom , ali pošto nije imala druge simptome puštena je kući. Naime , samo deset dana po rođenju deteta njihov život je se promenio iz korena , jer je ona iznenada preminula. spostavilo se da je ipak bez ičijeg znanja pila lekove protiv ugrušaka, koji su u kombinaciji sa hormonima i lekovima posle porođaja imali fatalno dejstvo, što je Džoi otkrio kada je pronašao kutiju. Ostatak ovde.