Novo Zanimljivosti

OPREZ! Plavuša iz Beograda tajno snima muškarce tokom ODNOSA: Lazar (35) otkrio sve o PAKLENOJ ženi

Sa trideset milijardi spojeva do sada, Tinder je najpopularnija mobilna aplikacija za upoznavanje na svijetu, a zadnjih godina je doživjela je pravu ekspnziju i u državi Srbiji.

Međutim, ako ste i vi jedan od onih koji imaju profil na ovoj mreži, budite oprezni sa kim se upuštate u druženje, posebno ako ste pripadnik jačeg spola, plavuša sa tetovažom mašnice na zadnjici, mami, snimi, ucjenjuje, a ako ne platite sumu koju traži, video snimak, postavlja na por no sajt.

Ovako ukratko izgleda akcija ove Beograđande u srednjim tridesetim, koja je do sada ojadila čak na desetine muškaraca. Jedan od njih je 35. godišnji Lazar J. koji navodi da je postao por no glumac mimo svoje volje, nakon što se upustio u avanturu sa ovom perfidnom ženom.

– Čim smo počeli da se dopisujemo, istog trenutka je bila agresivna! Otvoreno je tražila se ks, a s obzirom da izgleda veoma privlačno, nisam mogao da je odbijem. Otišao sam kod nje u dogovoreno vrijeme i stvrno smo imali ludački se ks. Nastavili smo da se čujemo, iako sam oženjen, a ja sam, iskreno da vam kažem, želio opet da se vidimo, ali, u jednom momentu ona mi je rekla da me je snimala tokom se ksa i da ako ne želim da moja supruga vidi taj video-klip, uplatim na njen račun hiljadu eura – navodi Lazar.

On tvrdi da ova plavuša želi samo da mu izvuče novac, jer kameru nije nigdje primjerio, ali nakon što je odbio da joj uplati novac, od prijatelja je saznao da je osvanuo na sajtu za odrasle.

– Mislio sam da se šale sa mnom! Ali kada su mi poslali link, jverujte, nije mi bilo lako zbog toga što se u jednoj sekundi vidi i moje lice. Pustio sam onu najtežu i mušku suzu. Iako moja supruga još uvijek ne zna za ovaj snimak, očajan sam. Koliko sam samo glup ispao tada! Još uvijek vraćam film i ne mogu da shvatim gdje je sakrila ona tu kameru. Siguran sam da je u pitanju neka mikro kamera– kaže naš sagovornik.