Novo

OPAA: ŠOK: NIJE SE NI RAZVELA A VEĆ ZAPROŠENA: Dalilu Dragojević zaprosio IMUĆNI dečko

A kako dan da rođe bez rijaliti učesnika , a da se nešto novo ne desi među njima . Naime , to su ličnosti koji su na čudan način postali pozanti , a jedna od njih je i Dalila Dragojević , koja je postala pozbata po tome što je prevarila svog supruga Dejana , te se uputila u ljubavni odnos , pred njegovim očima , sa drugim čovekom. Naime , njih dvoje su imali jako turbulentan odnos , o kojem nema potrebe da se piše , jer ne sumnjamo da ste svi već odavno upućeni u sve. Zar ne ?

Naime , ona je se nakon rijalitija nedavno odmarala na Crnogorskom primorju , a kako sazanjemo ona već ima novog dečka . Inče , njegov identitet i dalje nije poznat javnosti ,a ono što se zna jetse da je jako imućan te uticajan , a kakko smo saznali , već želi da oženi Dalilu. Ni ona sama ne krije činjenicu da je već bogati dečko sprean da je oženi : – Ja još nisam spremna ni za vezu, a on hoće sve sa mnom! Želi da se oženi! Pitala sam ga: “Da li si svestan da sam tek izašla iz braka? Ne ide to tako…” Ali on se zaljubio, odlepio je! A ja još nisam, mada su počeli da se stvaraju leptirići… Mnogo mi je lepo s njim, ali neću još da se u javnosti pojavljujemo zajedno. Reći ću samo da ga zovem Gringo, da ima veze sa Bosnom, da ima mnogo više od jedne jahte… Ali sve to nije važno, već kakav je prema meni. Uskoro zajedno putujemo na jednu egzotičnu destinaciju – kaže Dalila i dodaje da njenog momka ne zanima njena prošlost.

– Prihvata me takvu kakva jesam i ne zanima ga šta se desilo u “Zadruzi”. Ispratio je kompletna dešavanja, brak sa Dejanom i vezu sa Filipom. Rekla sam mu da ne želim da se zalećem kao sa Filipom…