Showbizz

OPA BATO! UHVAĆENI U SKADARLIJI! Duško Tošić završio u kafani s bivšom KARIĆEVOM ŽENOM, lumpovali do zore! Leteće perje

Ove nove godinne se navršava pune 3 godine kako je celi Balkan potresla afera u Kojoj je uhvaćena popularna Jelena Karleuša kako ima vanbračnu aferu sa BH fudbalerom Ognjenom vranješom. Celu pričpu je otkrio što je najgore po nju, njen suprug Duško Tošić, a celu godinu je trajala saga o tome hoće li se njih dvoje razvesti ili ne. Mnogi su tada žalili Duška Tošića što je sebi to dozvolio i ostao sa jelenom u braku, ali kada se podvuče crta, on je to uradio najviše zbog same dece.

Svi su mislili da je on odan otac i suprug, ali se njih dvoje više nikako nisu pojavljivali na zajedničkim fokama, a u poslednje 2 godine, njega su povezivali sa mnogim srpskim lepoticama. Sada je izašla i najnovija vest, a to je da je u petak večer uhvaćen u Skadarliji sa bivšom ženom Simona KArića, Tamarom Nikolić. Iako su bili u jednom velikom društvu, svi prisutni kažu da su njih dvoje bili i više nego prisni to večer, kada su ostali u lokalu do ranih jutarnjih sati.

Kako navodi izvor Kurira koji se zadesio samo par mesta dalje od njih, rekao je da su Duško i Tamara u par navrata se zamalo i poljubili. Truudili su se da sve prođe nezapaženo, ali jednostavno nisu uspeli u toj svojoj nameri. Izgledalo je da su se tek upoznali, a još nekoliko lepotica je bilo sa njima u društvu. Pošto je muzika bila glasna, njih dvoje su stalno govorili jedno drugom na uvo. Šta će reći Jelena na ovo?