Showbizz

OPA, BATO! ISCURELA CECINA FOTKA IZ 90, SVI BULJE U JEDAN DETALJ: Ovakvu je nikada nismo videli! (FOTO)

Ceca Ražnatović je svakako žena koja je kao magnet za sve medije, i bez obzira kakvu muziku voleli, jednostavno nema šanse da niste nikada čuli za Cecu, Arkanovu ženu. Osim što je usko povezivana sa mafijom, njene pesme su slušane u svakom kutku na Balkanu, i bez obzira na ime i prezime, ona nože doći u bilo koji grad i po ilo kojoj cemni karte da napuni svaki stadion od 50 i više hiljada ljudi.

Njena karijera je kao što i sami znate krenula sredinom 80 godina prošloga veka, a tada je upoznala i svohga jedinog muža Željka ražnatovića Arkana,najopasnijeg čoveka u to vreme ne samo u Srbiji,m nego i u ovom delu Evrope. On je jako puno uložio u njenu karijeru, pošto je jako puno vremena proveo po Evropi, već je tada bio veliki gospodin, pa je od nje napravio i damu, i ono što je ceca zapravo danas.

On je poginuo 2000 godine, a Ceca je od tog dana jednostavno sama iznela dvoje dece na pravi put, Veljko joj je čak podario i unuka, dok je Anastasija jako blizu toga da se uda. Međutim, jako puno njenih fanova je se uopšte ne seća sa početka njene karijere, tako da sa vremena na vreme izađe i neka fotka koja je do sada bila nikad viđena.

Sada je jedna Instagram stranica, koja se bavi dešavanjima iz 90 godina prošloga veka, objavila i Cecinu do sada nikada viđenu fotku. Ošišana je na bež, sa kratkom haljinicom i sedi na motoru. Sećate li se vi ovakve cece Ražnatović?