Novo

Oni su učesnici Zadruge 6: Potpisali su UGOVOR sa Pinkom, a ON će otkriti ISTINU o aferi koja je uzdrmala javnost! (FOTO)

Kada je prošle godine u septembru mjesecu počinjala peta sezona rijalitija Zadruga, čelnik Pink televizije i tvorac ovog rijalitija izjavio je kako je peta sezona ujedno i poslednja sezona ovog rijalitija. Međutim, niko nije očekivao da će se desiti ono što se desilo, i da je gledanost ovog rijalitija znatn o skočila, te da je interesovanje postalo mnogo veće, pa je zbog toga Mitrović odlučio da ne ukida nešto što se toliko gleda i gdje on zarađuje mnogo novca.

Tako da ljubitelji rijalitija mogu da odahnu, jer već od sljedećeg mjeseca kreće nova šesta sezona, a vjerujemo da se produkcija i ovog puta spremila da naprave spektakularni šou i da pokušaju sami sebe da nadmaše. Naime, uveliko se počelo spekulisati o tome ko bi mogli biti novi učesnici, pa se nagađaju neka imena, a portal Republika.rs došla je do saznanja koji stari zadrugari ulaze u šestu sezonu, i koga ćemo moći gledati od septembra mjeseca. Prva na spisku našla se naša najpoznatija starleta Stanmija Dobrojević, ali kako se spekuliše ona će samo da bude gost, kao i u prošloj sezoni.

Izvor upućen u sva dešavanja za medije izjavio je sljedeće: “Stanija ulazi kao gost, jer za nju je više previše da ostaje tamo sve vreme. Ona zavrti priču sa muškarcima i devojkama, napravi haos i nestane, što bi se reklo. Stanija je neko ko uvek izazove ljubomoru kod zadrugarki, jer koji muškarac se ne bi borio za nju?” Pored Stanije, spekuliše se i o tome da će novi učesnik biti i njen bivši dečko Marko Marković, a kakav će njihov odnos biti ukoliko se ovo ispostavi tačnim ostaje nam da čekamo i da saznamo, a možda tu padne i neko pomirenje. Ostatak teksta pročitajte ovde.