Novo Vijesti

ONI SU SVI ZRELI ZA LUDNICU, zatvaraj dok se nisu poubijali! – JANJUŠ GURNUO MAJU, PA JE UDARIO FLAŠOM: HITNO PREKINUTO EMITOVANJE ZADRUGE zbog neviđenog SKANDALA! (VIDEO)

Niko nije mogao ni da pretpostavi da će rijaliti programi koji su se počeli prikazivati u našem regionu posljednjih nekoliko godina preuzeti primat po glednosti i da će veliki broj gledalaca postati bukvalno ovisno o praćenju dešavanja u kućama u kojima se nalaze takmičari.

Ovo je porazna činjenica, tim više što se radi o programu koji možemo okarakterisati kao čisti šund koji ne samo da nema nikakav edukativan sadržaj nego naprotiv stvara modele današnjoj omladini koji su za svaku osudu. Tako su sada mladim djevojkama idoli razne stralete a mladićima kriminalci kao što je Kristijan Golubović koji je veći dio svog života proveo iza rešetaka a gle čuda, sada je najomiljeniji lik u Zadruzi koja se emituje već četvrtu sezonu i polako ulazi u svoje finale.

U kući u kojoj us smješteni takmičari stalno imamo neke skandale i svađe pa i fizički obračuni kao i vrele akcijeu krevetima između takmičara su postale svakodnevna stvar. Međutim da može biti i opasno te da može doći i do eskalacije sa neželjenim posljedicama pokazuje i primjer koji je naveo čaki produkciju da prekine snimanje a to je okršaj između Janjuša i Maje koji su par koji stalno izaziva skandale.

Burna svađa između njih dvoje se završila tako što je bivši košarkaš počeo da udara Maju flašom dok ga je ona vrijeđala i nazivala smrdljivim klošarom. Sve se dešavalo pred ostalim ukućanima  a Mića je počeo da vrijeđa Maju i da je naziva svakakvim pogrdnim imenima. Da li vi pratite Zadrugu i šta mislite o svemu ovome?