Novo Vijesti

ONA TVRDI DA JE NAJLEPŠA SRPKINJA! Tara je potrošila 140 prosečnih plata da bi izgledala božanstveno… Sada otkrila NAJLUĐI PLAN IKADA!

U posljednje vrijeme imamo jako puno vijesti vezanih za lažne doktore koji vrše estetske operacije po Srbiji i koji su unakazlili veliki broj žena. Trenutno je aktuelan slučaj doktorice Olge koja je i privedena i protiv koje je podignuta i optužnica a vidjet ćemo kako će se sve to razvijati na sudu.

Činjenica je da  sve veći broj djevojaka i žena poseže za estetskim zahvatima da bi svoj izgled dovele do savršenstva kakvo se danas traži a malo ko više uopšte i cijeni i zna da prepozna prirodnu ljepotu. U sve većem broju slučajeva žene postaju ovisne o korekcijama koje im postaju opsesija i u potpunosti gube svaku mjeru a primjer koji vam danas donosimo je na žalost samo jedan od njih.

Djevojka po imenu Tara Mekhojni ima srpske korijene jer je njena majka iz okolice Niša. Rođena je i živi na Novom Zelandu a postala je poznata na društvenim mrežama kao vlogerka i fitnes instruktorka. Ona ima svoj lični vlog o zdravoj prehrani ali je puno poznatija zbog svog izgleda nego zbog svog zanimanja.

Naime ona je na svom tijelu i licu promijenila sve što se promijeniit može ali se tu ne zaustavlja i kaže da planira da napravi još niz korekcija. Iako je na operacije potrošila silan novac još uvijek nije zadovoljna svojim izgledom a priznaje da je postala ovisnik o hirurškom nožu. Kada je najavila nove plastične operacije koje planira na svom profilu ljudi su joj komentarisali da bi joj bolje bilo da taj novac utroši na nekog dobrog psihooga ili psihijatra. Šta vi mislite o svemu ovome?