Uncategorized

ONA SE ODREKLA SESTRE JAVNO! Bila je sve istina: Milica progovorila u kakvom je odnosu sa SESTROM MIRELOM! Izdala ju je…SVI SU ŠOKIRANI!

Iako su sada već uveliko rijaliti programi u velikoj pauzi, ali rijaliti učesnici nisu i neki od njih nikako ne miruju. Vjerujemo da ste svi pratili posljednju sezonu rijalitija Zadruga, i upoznati ste sa dramom koja se cijelo vrijeme odvijala, a koja je povezana sa Milicom i Borom Santanom, a radi se sve o sestri Milice, Mirela.

Dok je još trajao rijaliti pojavila s informacija da postoji neka veza između Bore i Miličine sestre, a to je došlo do Milice, koja je u početku nije vjerovala u sve te priče. Ali, ono što je podrigajalo cijelu ovu priču jeste to da se mirela nije nikako oglašavala povodom toga, a to je kod Milice stvorilo još veću sumnju.

Mada je Milica u nekoliko navrata govorila kako ne vjeruje da se bilo šta moglo da desi između Bora i njene sestre, ipak je u njoj radio jedan crv koji je sumnjao. Poslije rijalitija milica je nastavila svoju vezu sa Borom, a kada su prije par dana bili gosti u jednoj od emisija NArod pita, gdje je gost bila sa Miljanom Kulić i sa Jovaom tomić MAtorom otrkila je kakav je odnos između njene sestre i Bore.

Milica je rekla da njena sestra i Bora ne komuniciraju, pa je dodala: “Mirela i Bora nemaju komunikaciju, više ne želi da bude u toj priči, ona ne želi ni da bude u našem društvu, meni to bude nekada neprijatna situacija. Ona se plaši tog pritiska, sada se samo jave jedno drugom, neprijatno je i njoj, i meni i njemu. Tim lažima su napravili goru situaciju, da ljudi ne bi pomislili da je tu bilo nešto, sami su svjesni te svoje greške”.