Novo Vijesti

ONA JE UMRLA KAO BESKUĆNIK A NA RAČUNU IMALA MILIONE: KADA SU NJENA DECA PROČITALA TESTAMENT, ZA GLAVU SE UHVATILI, nisu mogli da veruju šta im je uradila!

Amerikanka Keti Bun je preminula u svojoj 54-oj godini a njena djeca su za to saznala iz novina jer posljednjih pet godina sa njom nisu imali nikakav kontakt. Naime Keti je postala u to vrijeme beskućnik i vrijeme je provodila na ulicama Astroije u Oregonu a razlog je bio njeno narušeno mentalno stanje kao i upotreba narkotika.

Ovu nestretu ženu su našli mrtvu na trotoaru jedne napuštene ulice okruženu smećem. Njena djeca sin i kćerka su poslije za medije rekla kako je njihova majka nakon smrti svog muža jednostavo digla ruke od svega i počela je da se drogira jer nije znala kako da se  nosi sa bolom zbog svog gubitka. Oni su se jako iznenadili kada im je rečeno da imaju i nasljedstvo i da trebaju doći na čitanjetestamenta.

Čak i preminula Keti nije zala koliko novca ima na svom računu a ispostavilo se da se tamo nalazilo preko milion dolara, od kojih joj je njen pokojni suprug ostavio 105 hiljada a za ostatak novca porijeklo je bilo nepoznato. Tek nakon njene smrti se saznalo da je Ketina majka svojoj kćerki ostavila ogroman novac na računu koji joj je ona sama i otovrila i za koji Keti nije ni znala.

Pošto nije imala mobilni telefon nisu je iz banke mogli ni obavijestiti. Ni Ketin otac nije znao da je njegova pokojna supruga njihovoj kćerki ostavila ovoliki novac niti je znao za njegovo postojanje pa je i on bio jako zatečen cijelom situacijom. Kada su Ketinoj djeci na ostaviskoj raspravi saopštili da je njihova majka imala preko milion dolara na račuu oni su ostali u šoku.